APP DINANTIA

Al CEIP Duran Estrany apostem per les noves tecnologies. Per aquest al nostre centre utilitzam l’aplicació mòbil Dinantia per a la comunicació entre el centre i les famílies. Es tracta d’una eina senzilla i ràpida.

Amb Dinantia rebreu en el vostre mòbil les notificacions oficials de l’escola de manera directa i immediata , recordatoris importants,  el menú escolar, etc.

Donar-vos d’alta és molt senzill, ho podeu fer amb el correu electrònic que heu facilitat al centre o amb el número de mòbil. Si us registrau amb el correu electrònic rebreu els avisos al dispositiu mòbil i al compte de correu. En canvi, si us registrau amb el número de mòbil únicament rebreu els avisos i les notificacions al dispositiu mòbil.

És molt important que recordeu el número secret PIN que posareu al donar-vos d’alta, ja que aquest PIN té validesa legal i el vos podrem demanar en algun moment per autoritzar alguna sortida o activitat.

Donar-se d’alta és molt senzill, només heu de seguir les instruccions que figuren al següent enllaç:

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a la direcció del centre.

Gràcies per la vostra col·laboració!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.