Taller “Una llibreria a l’aula”

Una Llibreria a l’Aula

El passat dimarts 2 de febrer els alumnes de 4t, 5è i 6è varen participar en el taller “Una llibreria a l’aula”, taller realitzat per segon any consecutiu al centre en col·laboració amb l’editorial Grup62, i que té com a objectiu fomentar el gust per la lectura.

Aquest taller consisteix en muntar al centre una llibreria on l’alumnat pot consultar llibres de diverses tipologies, demanar recomanacions… per després realitzar un llistat dels que li agradaria tenir a l’aula per llegir.

Una vegada recollides les demandes de l’alumnat el centre adquireix els llibres de lectura i els distribueix per les aules.

Enguany per a la realització d’aquesta activitat hem comptat amb la col·laboració de la Comissió del Reis, que ha fet una donació de 500€ al centre de la subvenció rebuda de l’Ajuntament per a la normalització lingüística.

Des del CEIP Duran Estrany volem agrair a la Comissió dels Reis la seva aportació destinada a l’educació dels nins i nines de Llubí.
Moltes gràcies!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *